Свържете се с нас:

КЪДЕТО ДЕЦАТА СА НА ПЪРВО МЯСТО!

„Смарт Старт ММ“ ЕООД предоставя допълнително обучение по английски и немски език за деца от 5 до 10 години, което ще обогати знанията им, получени в училище. Тук ще намерите индивидуален подход към потребностите на всяко едно дете чрез изградени доказани методики на обучение, стремеж за разгръщане на потенциала му, всеотдайност, уважение, разбиране и много положени усилия. Обученията са съобразени с възрастта, потребностите и интересите на всяко дете. Уроците са изпълнени с уникални игрови активности, които стимулират развиването на речта, логическото мислене, въображението, креативността, паметта, фокусирането, вниманието към детайла, социалните умения, насърчаване интереса към животните и природата, опознаване на света и развиване на интелектуалния потенциал на детето.

ДАЙТЕ СТАРТ НА ВАШЕТО СЪКРОВИЩЕ С ПОДХОДЯЩИЯ ЕЗИКОВ КУРС

НАЙ-ДОБРАТА ИНВЕСТИЦИЯ Е ИНВЕСТИЦИЯТА В БЪДЕЩОТО РАЗВИТИЕ НА ДЕЦАТА НИ!

За мен

"Обичам своята професия и вярвам, че ролята на учителя е несравнимо важна и отговорна, тъй като работим с прекрасни същества, които се нуждаят от нашата подкрепа и насърчение, за да разкрият своя пълен потенциал и умения. Още на 16 годишна възраст разбрах, че преподаването е моят път и мисия.
В своята практика в годините изградих мой метод, който е работещ и успешен и до днес. Вярвам, че моите качества са най-важният ми инструмент, с който успявам да достигна до сърцето и същността на всяко дете. Индивидуалният подход, уважението и зачитането на потребностите, чувствата и мнението на всяко дете, са едно от най-важните неща за мен. Преминала съм през допълнителни курсове за деца и деца със специални потребности, защото вярвам, че всяко дете заслужава възможност за развитие и шанс за по-добро бъдеще.
Децата учат най-лесно, само когато ученето им е приятно! Затова уроците ми са изпълнени с разнообразни и увлекателни игри, които ги вълнуват. С тях те не просто се забавляват, но и проявяват желание да изследват все повече света около тях, да научават нови неща, да търсят и намират логиката на нещата в реалния живот, да знаят за всичко. Игровият метод ги насърчава да бъдат любознателни и това ме изпълва с радост.
Щастливите усмивки и отличните им резултати са моята най-голяма награда!"